OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 11. mars 2011

Solnedganger kan være vakre.


Jeg ønsker alle en riktig fin helg.

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Nydelige bilder....og det var et rolig vær ser jeg. Uvant å se så rolig sjø...men vi har hatt det idag. Flott rolig vintervær.
Riktig god helg:)

Bjørg 47 sa...

Solnedganger er alltid vakre, ja, og vil vel alltid være et motiv hos oss fotoentusiaster. Flotte bilder som jeg tar som en hilsen på min bursdag !!!!!

Hilda R.B sa...

alle solnedganger er foskjellige. Dette ble flotte bilder av solnedgangen, liker siluettene i forgrunnen.

Anne sa...

Skal si Olav har var mye flott siden sist jeg var innom :-) denne kjærringa hae ligget i sin seng noen dager og da ligger en i bloggverdenlitt bakpå med eneneste gang, men nå fikk jeg nytt bildene dine til morgenkaffen, takk og pris :-))

Blå himmel og sol ute, nyt helga og lad batterier.

Klem

Arnhild sa...

Nydelig solnedgang dette, og ikke har dere snø igjen heller!...

Arvid B sa...

Ja, her var det vakkert! Har vurdert å stoppe på samme sted flere ganger selv faktisk - har opplevd flotte solnedganger her når jeg kjører hjem fra hytta. Men det har blitt med tanken... Bra du tok deg tid - dette ble vakkert!

PS! Så du forresten det utrolige nordlyset seint i går kveld over leia?