OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 3. mars 2011

Spesiell himmel.

Helt utrolig, i går viste maksimumsmålet på termometeret ov pluss 12 (tolv). Men i natt blåste det så mye av leskuret til søppelldunkene måtte overende. I dag har det vært ca 5 pluss med sol, så jeg var en tur på sjøen og fikk en fin torsk. Men nå høres det ut som vinden tar tak igjen.
 Ha en fin fredag.

5 kommentarer:

Anne sa...

Vinden vet jeg det meste om Olav :-) for jeg har hempet fast det meste utenfor husveggen her jeg også.

BILDET derimot var flott, og jammen har vi hatt mye fin himmel over oss i det siste. Litt skuffet over ikke å ha fått sett nordlyset jeg, men er så kveldstrøtt sjø.

God helg ønskes deg, og litt positivt er at snø og vinter forsvinner fort nå, og det liker vi.

Klem

Kate-Marita Pettersen sa...

Dette var virkelig nydelig:)
Her i Bodø har det vært nærmest storm i kastene de siste kveldene, og masse regn. Regnet er velkommen for da kommer våren fram fortere, men stormen kunne jeg vært foruten:)

Kathrine sa...

Flott himmel!

Ha en fin fredag:)

Helen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Helen sa...

Jeg prøver igjen, slettet forrig innlegget mitt. Men, nå kommer det riktig skrevet, fantastisk flott bildet du har tatt her, liker at det var liksom litt mørkt, men likevel så klart !

Skal si du har hatt "litt av vært vær" på ett døgn...jøss...
Men, middagen har du jo fått fisket, torsk - moro ;)

God helg !