OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 19. mai 2011

Den gamle låvebrubua.

Her er det vindu uten glass og god lufting. Skal tro hva som skjuler seg bak der. Her kan det hende det har gått inn både storfolk og tjenere og hva som har foregått bak denne døren må bare overlates til fantasien.  Kanskje er det en redskapsbu?  Ha en fin torsdagskveld.

6 kommentarer:

Helen sa...

Fint bildet, det er virkelig en norsk, fin rødfarge det der, fikk meg til å tenke på hytta jeg i min barndom var på, i Valdres, like ved der var det en stooor låve, og en var akkurat i en sånn rødfarge !!

God kveld !!

Hilda R.B sa...

Er nok sikkert en redskapsbu? Stilig bilde. ha en god fredag til deg.

Anne sa...

WOW!! og JØSS!! jeg har vært på dine trakter, og tror jammen du har vært på mine for dette er nå Sognlia, ja det sjer æ... ude skal vite jeg har mine skritt oppi traktene der, fint ja????

Karis fotoblogg sa...

Heisann Olav, godt å se deg her igjen! :)
Tror nok det er ved inni der. Jeg er oppvokst på gård og vi hadde akkurat maken bygg under låvebrua. Smart løsning! :)

VALKYRIEN sa...

Ser ut , som et vedskjul eller noe - eller redskapsbu også ja!

Det der med pause er noe jeg bevilger meg med jevne mellomrom. Har nettopp hatt en sel - og kommer sakte tilbake med mer bilder. har funnet ut at det er bra med litt pause av og til, da er det desto mer gøy å sette i gang igjen! :-)

Anonym sa...

I'd love to see inside & looks like it has gotten a new paint job... love the rock work, too! =)