OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 19. mai 2011

Det ble en pause.

Ja dere tror vel jeg for alvor har falt ut i det svarte hullet. Saker og ting har da skjedd, ikke noe negativt nei. Det ble bare sånn. Jeg ser en del lurer svært på hva mitt siste bilde var for noe. Bildet ble tatt på en av mine vandringer i skogen. Det er rett og slett på en trestamme der en gren har rotnet og falt av. Men det skal sant og si være sagt at det var et merkelig hull i stammen. Har prøvd å gå ruten flere ganger for å finne igjen treet så jeg kunne vise det i større format, men nei, kan ikke finne det igjen. 
Så håper jeg alle mine blogg-venner ser innom meg igjen. Har tatt noen bilder siden sist, så jeg får lete fram noen å legge ut etter hvert. Ha en fin kveld.

1 kommentar:

Helen sa...

ENDELIG !!!

Jeg har vært stadig innom deg, Olav - i håp om å få ett svar, men da var jeg ikke så gæli på vei..trodde det var noe med ett tre....

Takk for info'n !!