OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 26. mai 2011

My secret garden.

Må vel ærkjenne at hagearbeid ikke har vært min største lidenskap, men moro er det da å få saker og ting til å vokse og gro, og når blomstene kommer ut er det veldig vakkert. Men i år har vel det meste av tiden gått med til oppussing av plener med moseriving og kantrensing mot gamle stenheller. Det har vært noen gråværsdager med regn, men akurat nå titter sola frem og vi har hele 12gr i skyggen.
Ha en fin torsdag.

3 kommentarer:

Cristina sa...

Mi piacciono i due bambini, le statuette molto carine! Ciao Cri : )

Bjørg 47 sa...

Ser at du iallefall har noen av mine favorittplanter Hosta, eller bladliljer , som de også heter. Du har vel registrert at jeg også har en hageblogg, og at jeg er hagegal, i tillegg til fotointeressen min. For tiden er Nikon til reperasjon, så jeg måtte kjøpe meg et kompaktkamera til Londonturen sist weekend. Ganske bra det også, men savner speilresleksen. Ha en flott helg, og takk for kommentarer hos meg.

Helen sa...

Så koselig blomsterbed, liker så godt når det er kantet med store steiner, har det selv her i Italia, og det gjør seg så godt, blir passe rustikk syns jeg.

Ciao