OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 23. august 2011

Noen flere Lofotenbilder før vi kjører over til Sverige.Det er jo en masse motiver her oppe. Skulle i grunnen ha hatt litt bedre tid og stoppet oftere.  Får jo håpe det kan bli en tur senere også. Skal se igjennom arkivet å se om jeg skal legge ut noen flere.
Ha en fin tirsdag.

6 kommentarer:

fruentimmeret sa...

Jeg blir ikke lei av Lofoten-bilder, så det er godt at du vil dele med oss.

Ønsker deg en fin dag, Olav ;.)

Havfruen sa...

Nydelig! Ser skodda kan henge over fjellene der også:)
Ha en fin dag videre:)

Hilda R.B sa...

Nydelige bilder! Til Lofoten skal igjen. Fjellene er så flotte!

VALKYRIEN sa...

Eia var jeg der sier jeg bare! For et landskap! Nydelige bilder!

Helen sa...

Utrolig flotte bilder du har tatt - og vi er heldig som får se ;) Likte veldig godt bildet nr 1 - hvor skodden henger over fjelltoppene - så fine farger.

Flink er du, til å ta flotte bilder, en fryd å se på, takk for turen - håper du har litt mer på lurt til oss...hint, hint..;))

Ciao fra varme Italia

EvyA sa...

Flotte bilder du tar, Lofoten er bare fantastisk, neste sommer MÅ jeg ta landeveien fatt, blir alt for lite tid når jeg er på jobb, springer på land så fort jeg får tid jeg da... men stort sett blir det tatt bilder fra brovingen og der er det panorama i alle retninger :)

Skuta "mi" heter Helene H og er en del større enn Fjordtor1, men stort sett samme type båt, stemmer at gravemaskina vår er rød/oransje ja :)
Ønsker deg en fin dag!