OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 22. august 2011

Så var det Reine i Lofoten.


Dette er vel kjente motiver fra Lofoten. Kjempefin natur som gir mersmak.
Ha en fin fotouke!

7 kommentarer:

Kathrine sa...

Flotte Lofotbiler fra deg nedover her! Koselig å se kjente steder igjen. Reine er et flott sted, som jeg også skulle likt å se om vinteren.
Ha en fin ukestart:))

fruentimmeret sa...

Utrolig flotte bilder fra fantastiske Lofoten. Magisk vakker natur, det beste Norge har å by på spør du meg.

Ha en fin uke ;)

Karis fotoblogg sa...

Nydelige bilder fra nord. Heldig du som har fått utforsket Lofoten! Har hørt at det er fantastisk natur der oppe, og det ser man jo at er riktig på bildene dine.

Ha en flott uke! :)

Fotokarusellen sa...

Fantastisk flotte bilder. Et vakkert stykke fotoabeid.

Anne sa...

...og med det norske flagget i forkant på det ene bildet her ble det jo helmax :-= og veldig typisk norsk. Ohoiiii så stolte vi er av landet vårt ::-)

Hilda R.B sa...

Dette var nydelige bilder fra Lofoten. De flotte fjella. Jeg har ikke vært på Reine. Håper jeg kommer dit en dag. Kan bare nyte dine bilder da.
Fine bilder lenger nede her også.
Ha en god dag i morgen!

VALKYRIEN sa...

For en fantastisk tur du har! Blir jo kjempemisunnelig! Har aldri vært så langt nord selv, bare til Mo i Rana for mange år siden. Flotte bilder som gir meg lyst på en tur nordover!