OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 23. september 2011

Digitalisering av gamle bilder.


Enkelte ganger kan en vel rett og slett gå i manko på ferske bilder. Da kan det være moro å finne frem gamle albumer og se på gamle bilder.  Ja har nå vist minst 20 albumer fra tidlig på 70-tallet, ja noen eldre svart/hvitt-bilder finnes også. Men for å få disse, eller i hvert fall noen av dem over i den digitale verden, kjøpte jeg meg en bedre scanner til formålet. Jeg har gjort noen prøver og scannet en del, og jeg synes da det gikk ganske bra. Jeg vil legge ut noen så dere får se, så får dere vurdere selv hva dere merner om resultatet.  Det var da i alle fall litt moro å få prøve dette også.
Her kommer det første. Bildet er tatt nedenfor hytta vår juli 1999 med analogt apparat.
Ha en god helg.

5 kommentarer:

Helen sa...

Syns bildet ble fint !
Hadde ikke trodd det var skannet...men, så er jeg også litt nærsynt...hehe

Men, hvem er så den søte snella i gul treningsdrakt ? Sååå søøøt !

God helg !

Wenche sa...

Hvordan fikk du det til, veldig fint bilde :0) også scannet da gitt.. ;0)

Karis fotoblogg sa...

Veldig koselig bilde, og bra scanner du har kjøpt tydeligvis. Fint å få digitalisert gamle bilder, de kan bli temmelig blasse med årene så det er lurt å få ekstra kopier.

God helg! :)

Kathrine sa...

Dette ble jo bra da!
Har og scannet mye inn på dataen. I slekta til mannen min, var det fotografer. Så mye er på glassplater. Veldig morro å scanne de inn, og så få de positive. For de er jo i negativen på glassplatene.Ingen hemmelighet at jeg samler på gamle kameraer også,)
Og fotoer da.

Ha en fin fredag.

Tovepia sa...

Bildet ble kjempefint! Skulle ikke tro det var "gammelt":)
Nyt helga!!