OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.lørdag 24. september 2011

Fra Druglivatnet. Skannet.

Enda et skannet bilde. Er vel tatt sånn midt på 1990-tallet med analogt kamera. Tror ikke dette bildet er tatt med speilrefleks. Mitt første speilreflekskamera ble forøvrig kjøpt sommeren 1985. Mitt aller første kamera ble kjøpt i 1962 for penger jeg fikk til konfirmasjonen. Jeg har kameraet enda. Jeg mener og tror at jeg har alle kameraene jeg har kjøpt.  En liten samling har det blitt ja.
Tilbake til skanning av bilder.  Det er jo en stor fordel å få de digitalisert . Da kan du lagre de på en separat disk, du kan friske opp farger og skarpe opp litt hvis det trengs, men det er vel best at de er noenlunde som de var for å se hvordan bildene var den gang de ble tatt.
Kommer til å legge ut noen flere. Kanskje noen svart/hvit fra min spede begynnelse som amatørfotograf også.
Fortsatt god helg.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Helt imponert, jeg, for virkelig et flott bilde, både motiv og skarphet!
Det finnes noen kameraer her i huset også..og et framkallerapparat:O) Drev mye med bildeframkalling av sorthvitt i hine hårde dager;)
Nyt helga videre!

Karis fotoblogg sa...

Enda et flott scannet bilde, med vakker speiling i vannet. Artig å ta vare på både gamle bilder og kameraer. Det var mange bra kameraer før i tida også, men er veldig glad for å ha digitalt kamera - det hadde blitt dyrt å fremkalle alle bildene ;) Takk for link om bokeh. Det er mange forskjellige meninger om bokeh, noen liker ringer på bildene, mens andre ikke....

Fortsatt god helg! :)

Torunn sa...

Hei!! Takk for at du ble en følger av bloggen min Olav. Stas!!
Fine bilder du har på bloggen din. Koselig å finne frem gamle bilder og minner....Ha en fin dag.

Kathrine sa...

Flott speiling!