OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 2. september 2011

Strømsund er en vakker by i Sverige.

 Broen mellom de store sjøer. Her kneiser det store brotårnet opp i solen. Skuta på veggen. Kanskje du ser skriften også hvis du forstørrer det.
Ja Strømstad var en trivelig plass å være. Vi hadde faktisk godvær de to dagene vi var der. Men nå begynner vi å nærme oss kjente plasser som Østersund, og da blir det "straka vegen hem".

Her skinner sola også så det blir sikkert en fin helg.- Får komme seg ut snarest.
Ha en strålende helg.

3 kommentarer:

fruentimmeret sa...

Flotte Sverige-bilder. Der har jeg ikke vært, men du får meg nysgjerrig på et lite besøk dit.

God helg videre


So long...

Helen sa...

Igjen, flotte bilder du tar !!
Her så det da riktig så fint ut, flott kirke, morsomt bildet på fasaden, og flott vannfontene midt på vannet..?! WOw...

At solen skinner, gjør alt så bra ;)

Morsomt å se variasjonene fra fjell, til by, virkelig en flott tur dere har hatt. Synd med myggen på den campingplassen, men det hører også sommer'n til ;)

God helg ! Håper du får fint vær og får tatt noen flotte bilder - ciao fra Italia, hvor vi fremdeles plukker jordbær i kjøkkenhagen !!

Bjørg 47 sa...

Du tar så flotte bilder, og når været tydeligvis var bra, er alt bare fryd og gammen.
Ja, vi har venner i Storbritannia, men det er ikke hovedårsaken til at vi drar dit. Vi velger et nytt område å sykle i hvert år, (nesten hvert år), blir kjent, og ser mye mer fra sykkelsete enn fra bil, men kommer ikke så langt hver gang da. Ha en flott søndag.