OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 1. september 2011

Arjeplog og Sorsele, Sverige.

 Etter en del mil innover i Sverige, kom vi til en liten by eller tettsted som het Arjeplog. En vakker plass ved to store innsjøer som het Hornavan og Uddjaure. En kjempefin campingplass i forhold til de små enkle plassene vi var vant til fra Norge. Men det regnet så infernalsk at idyllen ble litt ødelagt. Men dagen etter skinte sola og etter en handletur og vandretur på plassen, dro vi videre.
En typisk oppstilling på plassene.  Her er vi kommet til en liten plass som het Sorsele. Her var det en del store mygg, men ellers var det bra.
Ha en fin torsdag.

2 kommentarer:

Marie sa...

Takk for kommentar hos meg :)

Flott blogg du har med mange fine bilde :)

VALKYRIEN sa...

Sikkert trivelig med sånn campingtur. Har aldri forsøkt det selv, men hadde sikkert synes om å kjøre litt rundt på den måten. Vi kjører rundt i Sverige hver sommer, men da bruker vi "Bed and Brekfast" til overnatting. Sverige har mange fine plasser å besøke.

Så ut som en trivelig liten by dette også! :)