OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 20. september 2011

Skarv på skjæret med tyske fisketurister i bakgrunnen.

Tidlig på dagen med litt dis i luften gir litt dempet belysning. Bildet er tatt fra båt og det er landskap vi ser i bakgrunnen som virker nesten som blå himmel. Tatt med mitt gamle Panasonic Fz18.
Ha en fin tirsdag.

7 kommentarer:

EvyA sa...

Morsomt å se på skarven når han henger til tørk på staker langs leia :) men sant som du sier, den er sky ja, vanskelig å få bilder på nært hold for meg, den blir nok skremt av motorduren... det blir derimot ikke de tyske fisketuristene! :) Fine bilder!

Anne sa...

En kan undre over hva den tenker, den skarven... :-)

Helen sa...

Nydelig bildet, likte så godt den knall blå himmelen, mot det blå vannet - vakkert ;)

Men, du må ha vært i båt du også? Eller, står du på land, tro..?

Ciao

Kathrine sa...

Fint bilde av denne flotte fuglen! Her til meg er de óg ganske sky, men i Nidelva på Øya i byen, er de ikke så redde. Og ved hurtigbåtkaia.

Ha en fin kveld:)

VALKYRIEN sa...

Ja det er en artig fugl det der,som jeg hadde en veldig rar opplevelse med for et par år siden.
Kjæresten og jeg golfet i Sverige. Plutselig ser vi en stor fugl rase inn mot et tre - stor bevegelse i treet, fuglen kavet litt og ble så stille. Da vi gikk nærmere så vi at det var en skarv!!! En skarv i et tre! På en golfbane!!Det hadde ingen av oss sett! :))

Fotokarusellen sa...

Et flott bilde og lekkert lys, Olav.

fruentimmeret sa...

Knallfint bilde!!!