OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 27. juni 2011

Humler og hoggorm.
Humler og hoggorm hører sommeren til. Det er minst to ting til som hører sommeren til, og det er sol og varme. Det har det vært dårlig med det hittil, men i går var det en ypperlig dag med sol fra skyfri himmel og hele 18gr i skyggen. Da ble det varmt nok i solkroken på verandaen. Men i dag er det overskyet igjen og litt regn, men tempen holder seg bra på rundt 17-20gr. Men det er meldt mere regn og kjøligere.
Ha en fin ukestart.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Unnskyld men jeg bare må si det: æsj!!! Jeg hater huggorm..grøsser bare jeg ser bildet, hehe:)) Får helt fnatt bare ved tanken på å møte styggedommen:)
Humla derimot er en søtnos:)
Ha en fin kveld...la oss håpe på sol:)

VALKYRIEN sa...

Du har ordentlig humle i dag du - mens jeg har en imitator! :) Hoggorm har jeg ikke sett i år, men hører jo at det visstnok er mye av den! Har vel ikke hatt øya med meg - synes de er flotte jeg!

Hilda R.B sa...

Det var to flotte H-ting du har tatt bilder av. Flotte bilder. Jeg leter fortsatt etter huggormen, det første møtet mitt ble litt for nært. Så får bruke sommeren til det. Kos deg videre i sommer.

Karis fotoblogg sa...

Flotte bilder av huggormen og humlen. Ser ut for at det var en ganske lang orm du fant også. Fascinerende med slanger, og humler er søte! :)