OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 2. juni 2011

En tur til Aure.

Måtte stoppe litt her da det ble en fin regnbue. Syns kanskje ikke den kom fram like fin på bildet som i virkeligheten.
 Dette bildet er tatt på Brekken, en fjellovergang mellom komunene Hemne og Aure. Her ser vi utover Årvågsfjorden. Var litt grått og dunkelt lys, så fargene ble litt triste synes jeg.
Ønsker alle en god langhelg.

5 kommentarer:

Karis fotoblogg sa...

Flott sted og veldig fint oversiktsbilde av fjorden. Fin regnbue har du fått med også. Har ikke vært i Aure før men det ser ut som et idyllisk sted.

Takk for titten og god langhelg til deg og! :))

Hilda R.B sa...

Det er ikke alltid lett å ta bilder i gråpvær.Vi kjørt der i går og da regnet det. Men du fikk nå vist frem hvor fint det er!!!

Mette Larsens fotografier sa...

åhh så flotte bilder, det med regnbuen ble bra ! jeg er endlig tilbake i sivilisasjonen med linje ut til verden :) ha en flott dag

VALKYRIEN sa...

Jeg får si det til deg også: det er endel man går glipp av når man ikke blogger hver dag! Mange fine bilder du har lagt ut!
Flott utsikt på særlig bilde nr 2 - en vakker plass!

...det insektet du nevnte hos meg, heter Tege. De kommer i mange størrelser og farger. Det siste bilde hos meg er også av en Tege.

Anne sa...

Halloisen Olav, det ble litt å ta igjen her gitt, men mange fine bilder har du da fått til, og det uten at været har vært det helt store i Trøndelag også.

Bare den himmelsprettdagen i dag du, blås bort dag har føltes som her, og den løvetanna du har knipsa under her er vel helt naken nå vil jeg tro.

Enig med du, det var en litt trist stemning over bildet ditt her, men flott er nå det også da på sitt vis.

Englangstur det ble på meg, og vips er det din tur til å dra på tur også, MEN :-))) heldigvis er det nå ikke slik at det er den store avstanden som gjør at en har det kjekt heldigvis, det er vel heller den gode følelsen en har invendig, og DEN kan en jo til og med finne i våre nære trakter :-))

Varm klem til deg denne torsdagen.