OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 9. juni 2011

Varmerekord.
I dag våknet jeg til 23 gr. i skyggen. Utover dagen steg tempen til utrolige 29gr i skyggen. Så begynte det å komme skyer. Vi ble innvitert på grillmat til eldstedatra og samboeren. Det gikk fint med grillingen, men da maten var ferdig ble det vind og surt og kaldt så vi måtte gå inn å spise. Ut på ettermiddagen ca kl 18 ble det en aldeles fæl "floing" med lyn og torden. Det hølja ned med regn helt utrolig og tempen var nedi 11gr. Snakk om skiftende vær.  Den lille krabaten på bildene ovenfor er tatt på rekkverket på verandaen vår. Det er vel en slik tege .
Ha en fin ukeslutt.

3 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Se der ja, samme type tege som jeg knipset før i uka! Flotte bilder, den er jo så utrolig fargerik og vakker den der!

Og jo varmen er litt klam om dagen. Det var visst noen og 90 % luftfuktighet i Oslo her om dagen, er jo rene regnskogforhold det! Vi får holde ut, det er bedre enn 2 meter snø!
Ha en fin kveld!

Kathrine sa...

Fin tege:)Flott knipset!

Her ble det 30+ i går, og så kom tordenværet med regn og vind, og sendte parasollen vår til de evige jaktmarker....
Så da må vi på jakt etter en ny.
Ha en fin pinshelg:)

Havfruen sa...

Stilige bilder:) Ja hørte om denne floingen. Der jeg var regnet det ikke. Iflg Gubben var det torden på ørland og strømmen forsvant.
Grilling og regnvær er vanlig, hehe:)
Ha en god pinse:)