OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 20. juni 2011

Utsikt fra Toreheia.

Vil først benytte anledningen til å takke for alle kommentarene  jeg har fått hittil. Det er bestandig så moro å se innpå bloggen å oppdage at det er kommet kommentarer.  Det gjør det mer moro og holde på. Men en ting er vel sikkert at en kan vel ikke vente å få så mange kommentarer uten at en selv er inn å gir det samme på andre blogger. Det blir vel slik at den som gir han får.
Ellers har vi hatt noen kjempefine dager med sol og varme.(trøndervarme) Men det har ikke blitt så mye utfart, litt på sjøen og litt turer i nærområdet.
Ønsker alle en fin ukestart. 

5 kommentarer:

Helen sa...

Dette var da noe til utsikt !

Wow, FLOTT bildet - og fint trønder-vær så det ut som ;)
Håper det holder og sommer'n nå har kommet til dere.

Ja, du sier noe....alltid moro å få kommentarer - samt se på teller'n hvor mange som har lest innlegget, for det er som regel MANGE fler - enn de søte som legger igjen ett lite spor...;)

God uke ønskes deg også - Ciao

fruentimmeret sa...

Wow, ser ut som du er i "Hurtigruten"-modus du også!!!

Marifint bilde ;)

Hilda R.B sa...

Flott utsikt. Ha en hyggelig uke videre.

Karis fotoblogg sa...

Flott bilde fra en fin utsiktsplass. Hørte det var finvær i Trondheim i dag ja, får håpe det holder seg slik en stund. Krysser fingrene for finvær på sankthansaften ihvertfall! :)

Ha en riktig fin uke :)

Arnhild sa...

Så flott utsikt du har!

Har tenkt meg en tur til Runde i den nærmeste fremtid, og det skal bli gøy å oppleve kysten igjen, og alt den har å by på :)