OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.







tirsdag 9. august 2011

Henningsvær i Lofoten.

Det var nok Lofoten jeg ønsket som svar ja. Disse to første bildene var fra fiskeværet Henningsvær. I år ble det en ny form for ferie for oss. Det ble bobilferie sammen med en svoger som også hadde bobil, så vi var to par. Lofoten hadde lenge stått på ønskelisten, så i år ble det bobilkjøp og endelig en tur nordover. Vi hadde det kjempefint, selv om været var så som så, med en blanding av regn og sol og en temperatur som for det meste var ganske nær 10gr C. Men mye fin norsk natur fikk vi da se, selv om tåka hang ganske langt nedover fjella noen dager. Vi kjørte da så langt vegen gikk utenfor Moskenes, til en plass som het Å. Da var alfabetet oppbrukt så vi snudde like godt for å ta på hjemvegen. To ferger over Vestfjorden ble det også.
Skal legge ut noen bilder fra turen etter hvert.  
Ha en fin tirsdagskveld.

3 kommentarer:

fruentimmeret sa...

Mange fine bilder hos deg siden sist jeg var innom. Ser ut som du har kost deg i sommer :)

H. sa...

Høres ut som en fin tur dere har vært på - dog litt varierende vær skjønte jeg...men, slik er Norge, alltids litt spennende hvrodan blir sommerferien her?

Men, når det er sagt, er ingen andre steder jeg vil ha akkurat sommerukene mine, enn i Norge, sikkert blir mer viktig for meg da jeg bor så mye i Italia.....

Ser frem ti å se flere bilder fra turen dere ;)

God dag ønskes deg, Olav.

Arvid B sa...

Håper du fikk tatt mange fine landskapsbilder til tross for tåkehavet! Må nok til Lofoten og Vesterålen vi også når minstemann har vokst seg litt til...