OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 21. august 2012

Dalsnibba

 Etterå ha passert Geiranger er det å anbefale å ta avstikkeren opp på Dalsnibba som er ca 1500moh. Det er bompenger for å komme opp. kr 100 for bil. På toppen er det bygd en stor parkeringsplass, så her kommer både busser og biler. Da det var to turistskip på havna i Geiranger gikk det busser nesten hele tiden. Så her måtte en passe på, for mye av veien var for smal for buss og bil i bredden.
 Når du kommer opp blir du belønnet med en fantastisk utsikt nedover mot Geiranger. På bildet nedenfor skimter vi Ørnevegen som krummer seg ned mot fjorden.
 Et forsøk på trippeleksponering med vidvinkel uten stativ.HDR.Canon 1000D
 HDR med normalobjektiv.Canon 7D
Ha en fin uke. Her har den starten med regn og gråvær.

3 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Fantastiske bilder fra Dalsnibba! Har jo vært der selv, men ikke i år. Det er jo en flott natur i området - og ser du har vært både her og der i sommer! Flotte bilder fra Trollstigen også - det er litt av en opplevelse å kjøre den turen! Og det nye platået er jo blitt kjempefint synes jeg! :)

Anne sa...

Jeg ser og ser Olav. Fantastiske bilder, nesten så det kiler i magen når en ser på bildene bare :-) for en natur og for et flott land vi bor i!!

Kari sa...

To av de fire gangene i livet jeg har vært nær ved å få panikk, har vært ved nedkjøring fra Dalsnibba :) Skummelt! Men utsikten er virkelig verdt den bratte opp- og nedturen!