OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 12. august 2012

Trollveggen i Romsdal.

  

Mange har nok kjørt Romsdalen og opplevd den flotte og ville naturen som åpenbarer seg der. Når du kjører ned fra Dombås, passert Lesja og Rauma renner somme stads stille og rolig for så å velte seg utfor i de flotte fossene. Når du har passert Marstein nærmer du deg Trollveggen, og her er det nok de fleste forbipasserende som stopper for å ta et bilde. Det måtte selvfølgelig jeg også gjøre. Norges fjell kan by på mye vakkert. Bildene er tatt 24. juli i år.
Det var nå en fornøyelse å kunne laste opp bildene. Gikk på et blunk. Nytt abbonement på Telenor gjorde susen. Får håpe det blir mere stabilt, selv om Netcoms var enda en del raskere da det virket som det skulle de to første månedene.
I dag har vi hatt en fin dag med sol og 18gr i skyggen. Det har gitt mer enn nok varme til solbading på terrassen. Får håpe det varer noen dager. Ha en fin uke framover.

7 kommentarer:

Tovepia sa...

For noen bilder og for noen fjell!! Jeg har faktisk ikke vært der, men sannelig er det majestetisk!
Godt vi fikk sola...og godt bredbåndet ditt er på gang;)
Nyt soldagene!!

VALKYRIEN sa...

Ja det var fantastisk flotte bilder av Trollveggen! Nydelig fotografert!Du har virkelig fått frem hvor digert dette fjellet er. Var der selv for en dag siden faktisk - et flott skue jeg har sett mange ganger! :)

Kathrine sa...

Ja disse fjellene har jeg sett noen ganger! Staselige og flotte, rett og slett!

:)

Fjällripan sa...

Å så fantastiskt vackert!! Hoppas jag kommer att få se detta i verkligheten nån gång :)

Arvid B sa...

Hei og takk for sist! Lenge siden jeg var innom her nå, men har omsider våknet opp fra bloggtørka...
Majestetiske disse alpene, synes du gjengir dem flott med fin belysning og bra perspektiv med veien i forkant. Har aldri vært der, men det må det vel bli en ordning på! Ha en fortsatt fin ferie!

Elisabeth sa...

Jepp. KJørte forbi der omtrent på samme tid du tok dine bilder. Det er en flott opplevelse å kjøre ifra Lesja og ned i Romsdalen. Den blågrønne Fargen på Rauma og de steile taggete fjellveggene, ja da bruser blodet ekstra rundt i kroppen min.
Fine bilder du viser her.

Marie sa...

Du og du for eit mektig skue!